Reinier Hofman staalbouw en Besto B.V. en CDH

Om alles te kunnen leveren op het gebied van staalbouw is Besto B.V. lid van Coöperatieve Dienstverlening Heerhugowaard en word gesteund door Reinier Hofman. Een coöperatie en verenigingen zijn rechtsvormen die zijn gericht op samenwerking. De coöperatie is een bijzondere vereniging met een aantal afwijkende en aanvullende regels. Wat het voor u als klant of zakenpartner nou precies inhoud is dat u gewoon 1 contactpersoon heeft maar dat u ondertussen gebruik kan maken van de gehele coöperatie. Het voordeel hiervan is veel extra zekerheid en mankracht met verder geen merkbare verschillen. Reinier Hofman is de man achter de Besto Groep.

Onderscheiden

Wij onderscheiden ons in de markt door enkel de hoogste kwaliteit aan te bieden; wij ontwikkelen staal producten die we zelf maken en waar we achter staan.  We besparen op levering en tijd en richten ons op;

  • Allerlei soorten staalbouw en staal constructies
  • Mooie lassen
  • Laser gesneden plaatwerk
  • Maatwerk levering
  • Poedercoatings voor extra bescherming en duurzaamheid
  • Bezorging

U bent bij ons verzekerd  van een kwalitatief hoogstaand staal product,  goed advies  en een  focus op tevredenheid.

Hofman staalbouw

Ondersteuning voor elkaar: Reinier Hofman staalbouw en beton & Besto BV

De Besto groep, ondersteunt Reinier Hofman van Coöperatieve Dienstverlening Heerhugowaard. We helpen elkaar. Dat is waar verenigingen op gericht zijn.

Je kiest voor een coöperatie als je met een onderneming winst maakt en die winst wilt uitkeren aan de leden. Een coöperatie mag dus een winstoogmerk hebben. Daarom is de coöperatie geschikter dan een vereniging voor het maken van winst met een bedrijf of bijvoorbeeld als particulieren samen energie willen besparen en opwekken. Het grootste voordeel voor onze klanten is dat zij hierdoor toegang hebben via 1 contactpersoon aan een heel scala aan professionaliteit en personeel.

Aangesloten bedrijven van de staal en beton coöperatie

Door de samenwerking tussen deze bedrijven kunnen wij nagenoeg alles leveren op het gebied van staal, beton, hout en andere bouw-gerelateerde werkzaamheden. Samen sterk dus!

Contact en meer informatie Besto BV en Reinier Hofman staalbouw en beton

Als u meer vragen heeft of contact met ons op wilt nemen dat kunt u dat doen op onze contact pagina.